Zasebnost in Piškotki
Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov pridobljenih s tega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ,ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Namen uporabe
Uporabnik dovoljuje, da Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje da Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o ponudbi na naših spletnih straneh.
Navedene podatke lahko Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.
Pravica do obveščenosti
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom naših spletnih strani .
Elektronski naslov pošiljatelja zahteve mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji.
Omejitev odgovornosti
Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.
Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.
Avtorske pravice
Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden http://www.elektro-jecelj.si Elektro Jecelj Elektroinstalaterstvo in servis Jurij Jecelj S.P. Ptujska cesta 16, 2230 Lenart v Sovenskih Goricah